• café vert

    café vert

     

     

     

     

     

     

     

     

    cins Rottweiler Hakkında

    Rottweiler Ön

    Çoğu zaman, biz gazete, televizyon ya da komşu yandaki öğrenmek Rottweiler bildiklerini, bu doğru bilgi almak için en iyi yolu değil!

    Rottweiler birçok kişi gerçeğe yakın bile değil bunların sahip olduğu köpeklerin kötü "itibar" ve algı bu ırkları biridir.

    Birkaç eğitim yaş ve bu inanılmaz köpekler onlar hakkında bana çok şey öğretti seviyorum.

    Ben Rottweiler'll Bu bilgiler bilerek kesinlikle değer gerçek cins Rottweiler daha iyi bir fikir elde etmenize yardımcı olur.

    Tarihi ve Kökenleri

    bugün bildiğimiz Rottweiler ırkı 20. yüzyılın başlarında Almanya'da ortaya çıkan rağmen, çok geri ve Avrupa'da giden bir geçmişi vardır.

    Rottweiler ırkı erken başlangıçlar tarihi belgelenmiş değil, ama Roma ordusu ile Avrupa'da seyahat köpekler soyundan olduğuna inanılmaktadır. Bu ilk köpekler genellikle "mastiff tipi" olarak tanımlanan ve muhtemelen Rottie yayın yapan benzerlik olduğunu vardır.

    Adı "Rottweiler" Roma Hamamı sitede inşa edildi Almanya'da, Rottweil bir şehrin adından gelmektedir. Orada kazılan kırmızı fayans kırmızı kiremit olarak çevirir kenti adını "Rot das Wil" verdi.

    köpekler Rottweiler bu erken ataları, bugün köpekleri çalışma ve genellikle otlatma sığır ya da kişilerin ve mülkiyetin korunması için kullanılmıştır.

    Rottweiler cins ilk resmi standart 1901 yılında derlenmiştir.

    İlk Rottweiler ırkı kulüpleri Heidelberg, Almanya 1907 yılında kuruldu. Şehir şimdi sık sık "Rottweiler gerçek doğum yeri" olarak da bilinir.

    İlk Rottweiler ABD Almanya'dan ithal edildi 1928 yılında, 1936 yılında İngiltere'de.

    (Bir yarış, bir "heves" olur çoğu zaman olduğu gibi) yarış 1980 ve 90'lı yıllarda popülaritesi bir artış vardı ve sonra 1998 yılında AKC bölgesindeki en popüler doğurmak listesinde sayısını 4 ulaştı bir düşüş vardı.

    2008 yılında, Rottie 14 numarada konuldu, ama o zamandan beri onun "yıldız" tekrar artmaktadır. 2011 yılında Rottweiler 10. oldu ve 2012 yılında rakamlar # 9 onlara göstermek.

    Standart ve ırk karakteri

     

    Standart bir erken yarış 1883 yılında Albert Kull tarafından yazılmış olmasına rağmen, Rottweiler ırkının resmi standart 1921 yılında kurulmuş ve o zamandan beri hemen hemen hiç değişmeden kalmıştır.

     

    Birçok kişi "dev ırk" ve bazı damızlık olarak Rottweiler ırkının düşünmek Bugün büyük köpekler yükselterek (akılsızca Bence) çalışıyoruz. Ancak, Rottweiler standart genellikle olarak tanımlanan "Orta ve büyük ölçekli bir köpek."

     

    Bir Rottie erkek (omuz) 24 ila 27 inç ölçmek ve 22 ve 23 inç arasında bir kadın olmalıdır. ağırlığı 75 ile 130 lira arasında bir yerde düşmek gerekir. Dişiler önlemler alt ucuna eğilimindedir.

    saç "noktaları" tan, pas ya da maun ile siyah olması gerekir. Gri ya da kırmızı bir tabaka ile çift katmanlı bir güçlü kalın, siyah, üst tabaka vardır. Dudaklar, diş etleri, pençe yastıkları ve siyah çivi. Koyu kahverengi gözlü.

    Bazen, saf ırk "Kırmızı Rottweiler" üretebilir ama nadirdir.

    (Birçok kişi yanlış inanıyorum gibi) Rottweiler mizaç bir kısır ya da saldırgan bir köpek değil.

    ırk standardı ", kendinden emin ve cesur köpek sakin" bir açıklar, ve ben Rotties vardır ... .. Cesur, güçlü, zeki, adanmış, çalışkan, özverili, sadık, beceriksiz tanımlamak için kullanacağı bazı kelimeleri ( Ben daha söylemek gerekiyor?)

    yüz rottweiler

     

    sağlık

     

    Rottweiler köpek ırkı başka bir gibi büyük, güçlü köpekler, olmasına rağmen kendi zayıflıklarını ve bazı sağlık problemlerine bir yatkınlık var.

    Bu sağlık koşulları açısından Rottweiler en yaygın sorunlardan bazıları ......

     Bu sağlık koşulları açısından Rottweiler en yaygın sorunlardan bazıları ......

     

    Kalça ve dirsek displazisi - değişen derecelerde topallık neden olabilir eklemlerin kötü eğitim.

    Kalp Hastalığı - Aort darlığı alt Rottweiler görülen kalp sorunun en yaygın formudur ve köpek konjestif kalp yetmezliğine yol açabilir.

    Çapraz bağ yırtığı - arka bacaklarda ligamentlerin gözyaşı. Bu istikrarsızlık ve topallık neden olur.

    Mide hızla şişmiş ve gaz dolu olduğunda, o zaman anormal katlanmış - şişme (ayrıca torsiyon veya gastrik dilatasyon olarak da bilinir).

    Entropion - kapak göz yüzeyine dönüşür.

    Cilt tahrişleri ve köpek alerji.

    Kanser - özellikle kemik kanseri.

    cilt tahrişine ve saç kaybına neden parazitik bir hastalıktır - Uyuz.

    Son derece yatkın parvovirüslere Canin - genellikle (ama her zaman değil) yavru etkiler ve 24 saat içinde öldürebilir çok öldürücü ve ciddi bir hastalık.

    Bir rottweiler ömrü kısmen onun büyüklüğü nedeniyle ve kısmen bu cins sağlık sorunları, ölçek kısa ucunda. Bir Rottweiler ortalama yaşam beklentisi şu anda sadece 9 yıl (insan) 'dir.

     

    Bunu biliyor muydunuz?

     

    Burada daha önce duymuş olabilirsiniz Rottweiler ile ilgili bazı ilginç gerçekler ...

     

    Rottweiler erken standart kırmızı, mavi, gri ve dahil olmak üzere farklı kat renk, izin "kaplan çizgileri." Beyaz işaretler de yaygındı.

    Rottweiler olgun yavaş ve yaklaşık 2 yaşına kadar genellikle yetişkin olarak kabul değildir. (Ben neredeyse 3 yaşına kadar yetişkin boyutuna ulaşamadı bir erkek var!).

    Bir Rottweiler ortalama yaşam süresi 7 ila 10 yıl arasındadır.

    Birçok Rotties "konuşmak". Bu (homurdanıyor ile karıştırılmamalıdır değil) şikayetler düşük frekanslı ses türüdür. Benim köpek bu yaptığında o, biraz bir kedinin mırıltısı gibi görünüyor seviyorum.

    Rottweiler saç döken - ÇOK! Onlar her zaman temiz görünüyor, kısa ceket, olabilir, ama kanmayın. Düzenli Rottie hazırlamak gerekir ve köpek saç hayatınızın bir parçası haline gelecektir.

    insanlar üzerinde yalın Rottweiler eğilimi onlar sığır Sabırsızlıkla olduğu günlerden bir gerileme olduğunu. Onlar hayvancılık güveniyor ve onları belirli bir yönde hareket almak için bu tekniği kullanılır.

    12 ve 29 yüzyıllar arasında, Rottweiler de ve piyasalardan seyahat ile kasaplar para korumak için kullanılan çünkü "Metzgerhund" ya da "Kasaplar Köpek" olarak biliniyordu.

    Rotties çalışma köpekler ve yapmam gereken bir iş olduğunda mutlu bulunmaktadır. Köpeğinizin excel hangi faaliyetlerin bazıları itaat, izleme, karting ve Schutzhund (gelişmiş itaat, koruma ve izleme karışımı) içerir.

    Rottweiler mükemmel hizmet köpekleri yapmak ve bunların çok sayıda polis, arama ve kurtarma, Gümrük, kılavuzlar veya terapi köpekleri olarak çalışır.

    Not: kelime "Rottweiler" zor ve sık sık yanlış yazıldığından olduğunu. Bazı yaygın yazım hataları 'Rottweiller, rottwailer, Rottweiler veya Rotweiler' vardır. Bu yarışta hakkında bilgi ararken, doğru arama terimlerini girmek için özel özen gösterin. ! Doğru yazım çok yardımcı olacaktır!

    Bunlar fantastik köpekler doğru olur?

    yarış Schnauzer Hakkında

    Bir Schnauzer planteándote aileniz eklemek, ancak ırk hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Eh, Schnauzer cins hakkında her şeyi öğrenmek için okumaya devam edin.

    schnauzerLos şnauserler nedeniyle fantastik kişiliği ve güzel bir görünüm harika hayvanlar bulunmaktadır. cins Schnauzer hakkında sadece bazı gerçekler şunlardır:

     

    Şnauserler çeşitleri. Şnauserler üç farklı varyasyonlar, Dev Schnauzer, Standart Schnauzer ve Minyatür Schnauzer vardır. Kenara boyutu bariz farklardan, tüm benzer kişilikleri ve fiziksel görünüşe sahip.

     

    Mizaç Schnauzer. Schnauzer cins büyük özelliklerinden biri de harika bir kişilik. Şnauserler Her üç tip benzer kişilik özelliklerine sahip. Bu sosyal ve sevgi sadakat, cesaret, içerir. Çünkü aile evcil hayvan arasında popüler bir seçimdir bu büyük kişilik özellikleri taşımaktadır.

     

    Eğitim Schnauzer. Eğer Schnauzer ırkı hakkında bilmeniz gereken önemli şeylerden biri de eğitime ihtiyaç vardır. Bu ailenin lideri olan senin Schnauzer gösterisi içerir. İdeal sizin Schnauzer eğitim başladı ve onları eve getirmek andan itibaren liderlik pozisyonunu gösterir. Bu iki şey olmadan, Schnauzer inatçı ve hantal bir köpek haline gelebilir. senin Schnauzer eğitmek için başka bir yolu, yerel bir köpek itaat sınıfı kayıt edilir. Ek bir avantaj olarak, bu da Schnauzer sosyalleşmek için harika bir yoldur.

     

    giganteRequisitos schnauzer alanı. Minyatür Schnauzer standart küçük yarda daireler veya evlerde iyi yaşamak ve. Ancak, Dev Schnauzer etrafında çalıştırmak biraz daha fazla alan ve ideal büyük bir veranda ihtiyacı var.

     

    yarışta Egzersiz. Schnauzer ırkının bir başka özelliği onun enerjik doğasıdır. Bu nedenle, Schnauzer günlük olarak uygulanmalıdır. Eğer günlük yürüyüşler dahil olmak üzere, Schnauzer egzersiz plaj veya nehir gitmek, ya da yerel bir köpek itaat sınıfı katılabilir birçok yolu vardır.

     

     

    Schnauzer Kökenleri. Schnauzer cins Almanya'da 16. yüzyılda ortaya çıkmıştır.

     

    Sağlık sorunları Schnauzer. köpeklerin tüm ırkları gibi, şnauserler belirli sağlık sorunları yatkındır. Bunlar kalp kusurları ve kalıtsal sağlık sorunları içerir. Eğer Schnauzer bir sağlık sorunu olan düşünüyorsanız, en kısa sürede veteriner ile bir randevu. senin Schnauzer ile yanlış bir şey olmasına rağmen, aynı zamanda, bir yıl veterinere ile birkaç kez düzenli kontrolleri planlamak için iyi bir fikir olacaktır. Onlar bunu incelemek ve her şeyi emin kesinlikle iyi yapmak mümkün olacak.

     

    Bir Schnauzer yaşam beklentisi. Sağlıklı bir Schnauzer yaklaşık on beş yıl bir hayat yaşamak.

     

    Eğer Schnauzer cins hakkında yukarıdaki bilgilerden de görebileceğiniz gibi, onlar pet mükemmel bir seçimdir. Ve ne olursa olsun seçtiğiniz Schnauzer ne tür, sen inanılmaz derecede harika bir aile üyesi ile bitireceğiz. Yani gitmek Schnauzer bugün benimser!

     

    Aşağıda Schnauzers bir galeri:

    Kalça ve dirsek displazisi - değişen derecelerde topallık neden olabilir eklemlerin kötü eğitim.

    Kalp Hastalığı - Aort darlığı alt Rottweiler görülen kalp sorunun en yaygın formudur ve köpek konjestif kalp yetmezliğine yol açabilir.

    Çapraz bağ yırtığı - arka bacaklarda ligamentlerin gözyaşı. Bu istikrarsızlık ve topallık neden olur.

    Mide hızla şişmiş ve gaz dolu olduğunda, o zaman anormal katlanmış - şişme (ayrıca torsiyon veya gastrik dilatasyon olarak da bilinir).

    Entropion - kapak göz yüzeyine dönüşür.

    Cilt tahrişleri ve köpek alerji.

    Kanser - özellikle kemik kanseri.

    cilt tahrişine ve saç kaybına neden parazitik bir hastalıktır - Uyuz.

    Son derece yatkın parvovirüslere Canin - genellikle (ama her zaman değil) yavru etkiler ve 24 saat içinde öldürebilir çok öldürücü ve ciddi bir hastalık.

    Bir rottweiler ömrü kısmen onun büyüklüğü nedeniyle ve kısmen bu cins sağlık sorunları, ölçek kısa ucunda. Bir Rottweiler ortalama yaşam beklentisi şu anda sadece 9 yıl (insan) 'dir.

     

    Bunu biliyor muydunuz?

     

    Burada daha önce duymuş olabilirsiniz Rottweiler ile ilgili bazı ilginç gerçekler ...

     

    Rottweiler erken standart kırmızı, mavi, gri ve dahil olmak üzere farklı kat renk, izin "kaplan çizgileri." Beyaz işaretler de yaygındı.

    Rottweiler olgun yavaş ve yaklaşık 2 yaşına kadar genellikle yetişkin olarak kabul değildir. (Ben neredeyse 3 yaşına kadar yetişkin boyutuna ulaşamadı bir erkek var!).

    Bir Rottweiler ortalama yaşam süresi 7 ila 10 yıl arasındadır.

    Birçok Rotties "konuşmak". Bu (homurdanıyor ile karıştırılmamalıdır değil) şikayetler düşük frekanslı ses türüdür. Benim köpek bu yaptığında o, biraz bir kedinin mırıltısı gibi görünüyor seviyorum.

    Rottweiler saç döken - ÇOK! Onlar her zaman temiz görünüyor, kısa ceket, olabilir, ama kanmayın. Düzenli Rottie hazırlamak gerekir ve köpek saç hayatınızın bir parçası haline gelecektir.

    insanlar üzerinde yalın Rottweiler eğilimi onlar sığır Sabırsızlıkla olduğu günlerden bir gerileme olduğunu. Onlar hayvancılık güveniyor ve onları belirli bir yönde hareket almak için bu tekniği kullanılır.

    12 ve 29 yüzyıllar arasında, Rottweiler de ve piyasalardan seyahat ile kasaplar para korumak için kullanılan çünkü "Metzgerhund" ya da "Kasaplar Köpek" olarak biliniyordu.

    Rotties çalışma köpekler ve yapmam gereken bir iş olduğunda mutlu bulunmaktadır. Köpeğinizin excel hangi faaliyetlerin bazıları itaat, izleme, karting ve Schutzhund (gelişmiş itaat, koruma ve izleme karışımı) içerir.

    Rottweiler mükemmel hizmet köpekleri yapmak ve bunların çok sayıda polis, arama ve kurtarma, Gümrük, kılavuzlar veya nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion - nion - nion - nion - nion - nion nion terapi köpekleri olarak çalışır.

    Not: kelime "Rottweiler" zor ve sık sık yanlış yazıldığından olduğunu. Bazı yaygın yazım hataları 'Rottweiller, rottwailer, Rottweiler veya Rotweiler' vardır. Bu yarışta hakkında bilgi ararken, doğru arama terimlerini girmek için özel özen gösterin. ! Doğru yazım çok yardımcı olacaktır!

    Bunlar fantastik köpekler doğru olur?

    yarış Schnauzer Hakkında

    Bir Schnauzer planteándote aileniz eklemek, ancak ırk hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Eh, Schnauzer cins hakkında her şeyi öğrenmek için okumaya devam edin.

    schnauzerLos şnauserler nedeniyle fantastik kişiliği ve güzel bir görünüm harika hayvanlar bulunmaktadır. cins Schnauzer hakkında sadece bazı gerçekler şunlardır:

     

    Şnauserler çeşitleri. Şnauserler üç farklı varyasyonlar, Dev Schnauzer, Standart Schnauzer ve Minyatür Schnauzer vardır. Kenara boyutu bariz farklardan, tüm benzer kişilikleri ve fiziksel görünüşe sahip.

     

    Mizaç Schnauzer. Schnauzer cins büyük özelliklerinden biri de harika bir kişilik. Şnauserler Her üç tip benzer kişilik özelliklerine sahip. Bu sosyal ve sevgi sadakat, cesaret, içerir. Çünkü aile evcil hayvan arasında popüler bir seçimdir bu büyük kişilik özellikleri taşımaktadır.

     

    Eğitim Schnauzer. Eğer Schnauzer ırkı hakkında bilmeniz gereken önemli şeylerden biri de eğitime ihtiyaç vardır. Bu ailenin lideri olan senin Schnauzer gösterisi içerir. İdeal sizin Schnauzer eğitim başladı ve onları eve getirmek andan itibaren liderlik pozisyonunu gösterir. Bu iki şey olmadan, Schnauzer inatçı ve hantal bir köpek haline gelebilir. senin Schnauzer eğitmek için başka bir yolu, yerel bir köpek itaat sınıfı kayıt edilir. Ek bir avantaj olarak, bu da Schnauzer sosyalleşmek için harika bir yoldur.

     

    giganteRequisitos schnauzer alanı. Minyatür Schnauzer standart küçük yarda daireler veya evlerde iyi yaşamak ve. Ancak, Dev Schnauzer etrafında çalıştırmak biraz daha fazla alan ve ideal büyük bir veranda ihtiyacı var.

     

    yarışta Egzersiz. Schnauzer ırkının bir başka özelliği onun enerjik doğasıdır. Bu nedenle, Schnauzer günlük olarak uygulanmalıdır. Eğer günlük yürüyüşler dahil olmak üzere, Schnauzer egzersiz plaj veya nehir gitmek, ya da yerel bir köpek itaat sınıfı katılabilir birçok yolu vardır.

     

     

    Schnauzer Kökenleri. Schnauzer cins Almanya'da 16. yüzyılda ortaya çıkmıştır.

     

    Sağlık sorunları Schnauzer. köpeklerin tüm ırkları gibi, şnauserler belirli sağlık sorunları yatkındır. Bunlar kalp kusurları ve kalıtsal sağlık sorunları içerir. Eğer Schnauzer bir sağlık sorunu olan düşünüyorsanız, en kısa sürede veteriner ile bir randevu. senin Schnauzer ile yanlış bir şey olmasına rağmen, aynı zamanda, bir yıl veterinere ile birkaç kez düzenli kontrolleri planlamak için iyi bir fikir olacaktır. Onlar bunu incelemek ve her şeyi emin kesinlikle iyi yapmak mümkün olacak.

     

    Bir Schnauzer yaşam beklentisi. Sağlıklı bir Schnauzer yaklaşık on beş yıl bir hayat yaşamak.

     

    Eğer Schnauzer cins hakkında yukarıdaki bilgilerden de görebileceğiniz gibi, onlar pet mükemmel bir seçimdir. Ve ne olursa olsun seçtiğiniz Schnauzer ne tür, sen inanılmaz derecede harika bir aile üyesi ile bitireceğiz. Yani gitmek Schnauzer bugün benimser!

     

    Aşağıda Schnauzers bir galeri: