• citron

    citron

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    O plemene rotvajler

    Rotvajler Přední

    Mnohokrát to, co víme o rottweilerů se dozvídáme z novin, televize nebo soused vedle, to není nejlepší způsob, jak získat přesné informace!

    Rottweilers jsou jedním z těchto plemen psů nejhorší "reputace" a představa, že mnozí lidé mají z nich není ani blízko k realitě.

     

    Několik let tréninku a rád tyto úžasné psi mě naučil hodně o nich.

    Doufám, že tato informace z Rottweiler'll pomohou získat lepší představu o skutečném plemene rotvajlerů rozhodně stojí za to vědět.

    Historie a původy

    Ačkoli Rotvajler plemeno jak ho známe dnes vznikl v Německu na počátku 20. století, to má historii, která jde daleko dozadu a po celé Evropě.

    Historie počátků plemene rotvajlerů není zdokumentováno, ale je věřil být pocházející ze psů, kteří cestovali přes celou Evropu s římské armády. Tyto rané psi jsou často popisovány jako "typ mastif" a pravděpodobně je podobnost, která byla vysílána na Rottie.

    Jméno "Rotvajler" pochází ze jména města v Německu, Rottweil, který byl postaven na místě římských lázní. Červené dlaždice, které byly tam vytěžené dal městu jeho jméno "Rot das Wil", který se překládá jako červenou dlaždici.

    Tyto rané předkové psů rottweilerů dnes byli pracovních psů, a obvykle používá pro dobytek pastvě nebo ochrany osob a majetku.

    První oficiální standard plemene rotvajlerů byl sestaven v roce 1901.

    První Rotvajler chovatelské kluby byly vytvořeny v roce 1907 v německém Heidelbergu. Město nyní často známý jako "opravdový rodiště rotvajlera".

    První Rotvajler byl dovezen z Německa do USA v roce 1928, a ve Velké Británii v roce 1936.

    Závod měl nárůst popularity v roce 1980 a 90. letech a dosáhl čísla 4 v seznamu nejoblíbenějších plemen AKC v roce 1998. Poté (jak se často stává, když se závod stává "rozmar") došlo k propadu.

    V roce 2008 Rottie byla umístěna u čísla 14, ale od té doby jeho "hvězda" byl opět stoupá. V roce 2011 byl rotvajler v # 10, a v roce 2012 údaje ukazují, je v # 9.

    Standardní a charakter závodu

    Přestože standardní brzy závod byl napsán Albert Kull v roce 1883, oficiální standard plemene rotvajlerů byla založena v roce 1921 a od té doby zůstal prakticky nezměněn.

    Dnes mnoho lidí si myslí, ze závodu rotvajlerů jako "obří rasy" a někteří chovatelé snaží (nerozumně podle mého názoru) zvyšováním větších psů. Nicméně, standardní rotvajler obvykle popisován jako "pes střední až velké velikosti."

    Rottie muž musí měřit mezi 24 a 27 palců (do ramene) a samice mezi 22 a 23 palců. Hmotnost by se měly pohybovat někde mezi 75 a 130 liber. Ženy mají tendenci ke spodnímu konci opatření.

    Vlasy by měly být černé, s "bodů" pálením, rez nebo mahagonu. Má dvojitou vrstvu, silnou hustý, černý, vrchní vrstvu s vrstvou šedé nebo červené. Rty, dásně, polštářky tlapek a černé nehty. tmavě hnědé oči.

    Někdy to může produkovat čistou rasu "Red Rotvajler", ale oni jsou vzácní.

    Rotvajler temperament není zlý ani agresivní pes (jak mnoho lidí věří mylně).

    Standard plemene popisuje "psí klid, sebevědomí a odvážný", a některá slova bych použil k popisu mé Rotties jsou ... .. Odvážný, silný, inteligentní, oddaný, pracovitý, oddaný, věrný, těžkopádný ( Musím říct víc?)

    face rotvajlera

    zdraví

    Ačkoli Rottweilers jsou velké, silné psy, stejně jako jakékoliv jiné plemeno psa mají své nedostatky a predispozice k určitým zdravotním problémům.

    To jsou některé z nejčastějších problémů rottweilerů z hlediska zdravotního stavu ......

    Kyčle a loketní dysplazie - špatná příprava kloubů, které mohou způsobit kulhání v různé míře.

    Onemocnění srdce - aortální stenóza sub je nejčastější formou srdeční problém vidět v rottweilerů a může vést k psímu chronickým srdečním selháním.

    Vazů natržení - natržení vazů v zadních nohách. To způsobuje nestabilitu a kulhání.

    Otok (také známý jako kroucení nebo žaludeční dilatace) - Když je žaludek nafouklé a plný plyn rychle, pak zkroutí abnormálně.

    Entropium - Víko promění povrchu oka.

    Podráždění kůže a psí alergie.

    Rakovina - zejména rakovina kostí.

    Svrab - parazitární onemocnění způsobující podráždění pokožky a vypadávání vlasů.

    Vysoce náchylný k psí parvovirus - velmi virulentní a závažné onemocnění, které se obvykle (ale ne vždy) ovlivňuje štěňata a může zabít během 24 hodin.

    Životnost rotvajlera je na kratším konci stupnice, částečně kvůli své velikosti a částečně kvůli zdravotním problémům tohoto plemene. Průměrná délka života rotvajler je v současné době pouze 9 let (lidské).

     

    Věděli jste, že?

     

    Zde jsou některé zajímavé skutečnosti o rottweilerů jste možná ještě neslyšeli ...

     Časná standard rotvajlera povoleno různé barvy srsti, včetně červená, modrá, šedá a "tygří pruhy". Bílé odznaky byly také časté.

    Rottweilers jsou pomalé zrát a obvykle nejsou považovány za dospělé až do asi 2 let. (Mám samce, kteří neměli oslovit dospělé velikosti, dokud nebyl skoro tři!).

    Průměrná délka života Rotvajler se pohybuje mezi 7 a 10 lety.

    Mnoho Rotties "mluvit". Je to trochu stížností nízkofrekvenčního zvuku (neplést s chrochtání). Miluju to, když můj pes dělá to, zdá se, trochu jako předení kočky.

    Rottweilers vrhnout vlasy - moc! Mohou mít krátkou srst, která se zdá být vždy čisté, ale nenechte se zmást. Budete muset připravit Rottie pravidelně a psí srst se stane součástí vašeho života.

    Tendence rotvajler libového na lidi je návratem do časů, kdy byli honáci dobytka. Oni používají tuto techniku ​​spoléhat na hospodářská zvířata a přimět je, aby pohybovat v určitém směru.

    Mezi 12 a 29 století, rotvajler byl také známý jako "Metzgerhund" nebo "Butchers Dog", protože to bylo používáno k ochraně peníze z řezníků na cestování do az trhu.

    Tyto Rotties jsou pracovní psi a jsou nejšťastnější, když mají nějakou práci. Některé z činností, které může váš pes vyniknout zahrnovat poslušnosti, stopování, karting, a Schutzhund (směs pokročilé poslušnosti, ochranu a monitorování).

    Rottweilers výborné služebními psy, a mnoho z nich pracuje jako policejní, pátrací a záchranné služby, cla, průvodců nebo canisterapie.

    Poznámka: Slovo "Rotvajler" je obtížné, a často mylně špaldy. Některé běžné překlepy jsou "rotvajler, rottwailer, rotvajler nebo rotvajler". Když hledáte informace o tomto závodě, věnujte zvláštní pozornost správně zadat hledané výrazy. ! Správný pravopis pomůže hodně!

    Ty jsou-li fantastické psi v pořádku?

    O závodním knírače

    Jste knírač planteándote přidat ke své rodině, ale chcete se dozvědět více o závodu? No, čtěte dál se dozvědět vše o chovu kníračů.

    schnauzerLos knírači jsou nádherné mazlíčky, protože jejich fantastické osobnosti a krásný vzhled. Níže jsou uvedeny jen některé skutečnosti o plemene knírač:

    Druhy kníračů. Existují tři různé varianty kníračů, velký knírač, střední knírač a knírač. Kromě zřejmých rozdíly ve velikosti, všechny mají podobné osobnosti a fyzickému vzhledu.

     

    Temperament knírač. Jedním z největších rysů plemene knírač je jeho úžasná osobnost. Všechny tři typy kníračů mají podobné osobnostní rysy. Patří mezi ně loajalitu, odvahu, sociální a láskyplný. Je to proto, že z těchto velkých osobnostních rysů, které jsou oblíbenou volbou mezi rodinnými mazlíčky.

    Trénink knírač. Jednou z důležitých věcí, které byste měli vědět o plemeni klubové je, že potřebují školení. To zahrnuje vaše klubové výstavy že jste vůdce rodiny. V ideálním případě byste začali výcvik vašeho knírače a ukázat své vedoucí postavení od okamžiku, kdy si je přivézt domů. Bez těchto dvou věcí, váš knírač může stát tvrdohlavý a těžkopádný pes. Dalším způsobem, jak cvičit svého knírači se zapsat na místní třídě psa poslušnosti. Jako další výhodu, je to také skvělý způsob, jak socializovat vaši knírače.

    giganteRequisitos knírač prostor. Malý knírač standardní a dobře žít v bytech či domech s malými yardů. Nicméně, velký knírač potřebuje trochu více prostoru a v ideálním případě obrovskou terasu, kde si můžete běhat.

     

    Cvičení v závodě. Dalším rysem plemene knírač je její energický charakter. Z tohoto důvodu je knírač musí být vykonávána na denní bázi. Existuje mnoho způsobů, jak můžete uplatnit svá knírači, včetně denních procházky, jít na pláž nebo řeky, nebo se připojit k místní třídu psí poslušnost.

    Vznik knírače. Knírač plemeno vzniklo v 16. století v Německu.

    Zdravotní problémy Schnauzers. Stejně jako všechna plemena psů, knírači jsou náchylné k určitým zdravotním problémům. Mezi ně patří srdeční vady a dědičné zdravotní problémy. Pokud máte pocit, knírači má zdravotní problém, domluvit si schůzku se svým veterinářem co nejdříve. Bylo by také dobré naplánovat pravidelné prohlídky s veterinářem několikrát do roka, ačkoli tam není nic se svým kníračem špatně. Budou moci zkoumat a ujistit, že všechno je naprosto v pořádku.

    Průměrná délka života o knírače. Zdravý knírači žít zhruba patnáct roků.

    Jak můžete vidět z výše uvedených informací o chovu kníračů, oni jsou vynikající volbou domácího mazlíčka. A bez ohledu na to, jaký druh knírač si vyberete, budete skončit s neuvěřitelně nádherné člena rodiny. Tak jdi příjme knírač dnes!

    Níže je galerie kníračů:

    Časná standard rotvajlera povoleno různé barvy srsti, včetně červená, modrá, šedá a "tygří pruhy". Bílé odznaky byly také časté.

    Rottweilers jsou pomalé zrát a obvykle nejsou považovány za dospělé až do asi 2 let. (Mám samce, kteří neměli oslovit dospělé velikosti, dokud nebyl skoro tři!).

    Průměrná délka života Rotvajler se pohybuje mezi 7 a 10 lety.

    Mnoho Rotties "mluvit". Je to trochu stížností nízkofrekvenčního zvuku (neplést s chrochtání). Miluju to, když můj pes dělá to, zdá se, trochu jako předení kočky.

    Rottweilers vrhnout vlasy - moc! Mohou mít krátkou srst, která se zdá být vždy čisté, ale nenechte se zmást. Budete muset připravit Rottie pravidelně a psí srst se stane součástí vašeho života.

    Tendence rotvajler libového na lidi je návratem do časů, kdy byli honáci dobytka. Oni používají tuto techniku ​​spoléhat na hospodářská zvířata a přimět je, aby pohybovat v určitém směru.

    Mezi 12 a 29 století, rotvajler byl také známý jako "Metzgerhund" nebo "Butchers Dog", protože to bylo používáno k ochraně peníze z řezníků na cestování do az trhu.

    Tyto Rotties jsou pracovní psi a jsou nejšťastnější, když mají nějakou práci. Některé z činností, které může váš pes vyniknout zahrnovat poslušnosti, stopování, karting, a Schutzhund (směs pokročilé poslušnosti, ochranu a monitorování).

    Rottweilers výborné služebními psy, a mnoho z nich pracuje jako policejní, pátrací a záchranné služby, cla, průvodců nebo canisterapie.

    Poznámka: Slovo "Rotvajler" je obtížné, a často mylně špaldy. Některé běžné překlepy jsou "rotvajler, rottwailer, rotvajler nebo rotvajler". Když hledáte informace o tomto závodě, věnujte zvláštní pozornost správně zadat hledané výrazy. ! Správný pravopis pomůže hodně!

    Ty jsou-li fantastické psi v pořádku?

    O závodním knírače

    Jste knírač planteándote přidat ke své rodině, ale chcete se dozvědět více o závodu? No, čtěte dál se dozvědět vše o chovu kníračů.

    schnauzerLos knírači jsou nádherné mazlíčky, protože jejich fantastické osobnosti a krásný vzhled. Níže jsou uvedeny jen některé skutečnosti o plemene knírač:

    Druhy kníračů. Existují tři nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion nion - nion - nion - nion - nion - nion nion různé varianty kníračů, velký knírač, střední knírač a knírač. Kromě zřejmých rozdíly ve velikosti, všechny mají podobné osobnosti a fyzickému vzhledu.

     

    Temperament knírač. Jedním z největších rysů plemene knírač je jeho úžasná osobnost. Všechny tři typy kníračů mají podobné osobnostní rysy. Patří mezi ně loajalitu, odvahu, sociální a láskyplný. Je to proto, že z těchto velkých osobnostních rysů, které jsou oblíbenou volbou mezi rodinnými mazlíčky.

    Trénink knírač. Jednou z důležitých věcí, které byste měli vědět o plemeni klubové je, že potřebují školení. To zahrnuje vaše klubové výstavy že jste vůdce rodiny. V ideálním případě byste začali výcvik vašeho knírače a ukázat své vedoucí postavení od okamžiku, kdy si je přivézt domů. Bez těchto dvou věcí, váš knírač může stát tvrdohlavý a těžkopádný pes. Dalším způsobem, jak cvičit svého knírači se zapsat na místní třídě psa poslušnosti. Jako další výhodu, je to také skvělý způsob, jak socializovat vaši knírače.

    giganteRequisitos knírač prostor. Malý knírač standardní a dobře žít v bytech či domech s malými yardů. Nicméně, velký knírač potřebuje trochu více prostoru a v ideálním případě obrovskou terasu, kde si můžete běhat.

     

    Cvičení v závodě. Dalším rysem plemene knírač je její energický charakter. Z tohoto důvodu je knírač musí být vykonávána na denní bázi. Existuje mnoho způsobů, jak můžete uplatnit svá knírači, včetně denních procházky, jít na pláž nebo řeky, nebo se připojit k místní třídu psí poslušnost.

    Vznik knírače. Knírač plemeno vzniklo v 16. století v Německu.

    Zdravotní problémy Schnauzers. Stejně jako všechna plemena psů, knírači jsou náchylné k určitým zdravotním problémům. Mezi ně patří srdeční vady a dědičné zdravotní problémy. Pokud máte pocit, knírači má zdravotní problém, domluvit si schůzku se svým veterinářem co nejdříve. Bylo by také dobré naplánovat pravidelné prohlídky s veterinářem několikrát do roka, ačkoli tam není nic se svým kníračem špatně. Budou moci zkoumat a ujistit, že všechno je naprosto v pořádku.

    Průměrná délka života o knírače. Zdravý knírači žít zhruba patnáct roků.

    Jak můžete vidět z výše uvedených informací o chovu kníračů, oni jsou vynikající volbou domácího mazlíčka. A bez ohledu na to, jaký druh knírač si vyberete, budete skončit s neuvěřitelně nádherné člena rodiny. Tak jdi příjme knírač dnes!

    Níže je galerie kníračů: